Névnap

Ma Júlia és Rita napja van. Holnap Dezső napja lesz.

Látogatók

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa81
mod_vvisit_counterTegnap172
mod_vvisit_counterA héten365
mod_vvisit_counterHónapban3049
mod_vvisit_counterÖssz:1071264

Tartalom keresés

Tartalom találatai : 109381

Rólam...

Rólam írták:

válaszol: BB..
2011. augusztus 24.

Kedves Sándor!

Mintha én írtam volna magamról. Pontosan ugyan ez történt velem is.

Orvosokat azért érzed: 8 évig "tanulnak" az egyetemen, aztán ez a derék tanult kolléga felír egy fájdalomcsillapítót?!? Probléma okát megszűnteti? NEM, de ez őt nem érdekli csak a gyógyszer utáni jutalék.

Viszont, nekem az Artihial és az Animal Flex együttes alkalmazása segített, (kb. 2 hónapig szedtem együtt ) de az igazi segítség Páni András gyógymasszőr volt. Az egykori olimpiai csapat hivatalos masszőre volt és olyan élsportolókat rakott rendbe mint pl. Csollány Szilveszter.

András honlapja elérhetősége: gyogymasszor.hu

Járt a távol-keleten így tudása Thai és Svéd masszázs alapokon nyugszik és óriási tapasztalata van a sérülésekkel kapcsolatban. Nekem pl az egy dolog  hogy a könyököm sérült de a bal lapockám alatti izomgörcs nyomta azt az idegpályát ami végigfut a tricepszig és a könyöknél tapad.

5 perc kezeléssel rájött a probléma okára, bizonyos pontokat stimulálva 5 perc múlva megkért hogy csináljak pár fekvőtámaszt (ami akkor már nem ment fájdalom nélkül) Erre én kiröhögtem de mikor lenyomtam a tíz fekvőt gond nélkül igen elcsodálkoztam. A gyógyszert hagyd abba keríts egy jó sportmasszőrt, vagy keresd fel Andrást, Thai Masszőrt, azok észreveszik a probléma okát és a sérült szalagot pedig nem egy fájdalomcsillapító építi hanem a folyékony kollagén, cápaporc kivonat stb..ami a minőségi táplálékkiegészítőkben van.

Pár kezelés rendbe is tesz főleg ha valami gerincferdülés is van a dologban ami nyom valami idegpályát.

Nagyon nagy terhelés ám az hogy két lábra emelkedve járunk.

 

Rádió riport Páni Andrással:

 
Páni András sport masszőr weboldala, Powered by Joomla! and IHInet web hosting